6 tips til en billigere Hunderfossen ferie

  1. Felleskjøpets medlemmer får billetter til kr 195, men disse kan ikke brukes mellom 11 og 31 Juli. Max 4 billetter pr.medlem. Kjenner du en eller flere bønder? Jeg gjør det. Fikk en til å kjøpe 3 billetter for oss til kr 585 totalt, jeg sendte en forespørsel på pris på dag to billett og den kostet 159 kr. Totalt i parken for oss tre i 2 dager ble kr 1062 Full pris er 1740 kr for 2 dager, 3 personer(2019 pris) ! 678 kroner spart på å spørre om litt hjelp fra andre.
  2. Hvis man tar toget opp til Hunderfossen, som har tog stasjon rett ved sies det, så får man 20 % avslag på billetter som kjøpes i luken mot at togbillett fremvises samme dag som den er brukt.
  3. Sover man i telt koster det veldig mye mindre en å leie hytte. Hotell er det dyreste alternativet. Vi sov i hytte sist vi var der, men denne gangen tester vi telt camping.
  4. Gå ut av parken å spis eller ta med grillmat og bruks arkens gassgriller selv, det billigste er å spise mat man har tatt med selv/ lager selv . Pass på å få stempel før du går ut, slik at du kan komme inn igjen etterpå.
  5. Sover man i telt, eller på hytte i gangavstand til Parken, slipper man å betale for parkering som koster 40-50 kr.dagen i parken for da lar du bilen stå der du bor og går til parken. Ofte koster teltplasser 5 min unna 100 kr mindre/natt en rett ved parken.
  6. Lag ett budsjett på forhånd, eller gjør som oss- skal barna kjøpe seg ting, eller is osv i parken- må de bruke sine egne lommepenger til dette. Jeg mener at ingen barn har vondt av å lære at ting som de kanskje tar som en selvfølge koster penger. Denne erfaringen får de ved bruk av egne penger.

Jeg holdt på å kjøpe 6×195 kroners billetter ( 2 bønder/medlemmer av Felleskjøpet jeg kjenner som kan hjelpe) men valgte å sende forespørsel om pris på dag 2 , når man hadde slike medlems billetter. Det lønte seg- sparte 36 kr pr. billett på å sende en mail.

Hvordan vår Hunderfossen tur ala 2019 gikk- kan du lese om her etter 10 Juli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s